Staka staka staka

Hej och välkommen till träningsbloggen!

Har fått några bra träningsdagar efter helgen så äntligen känns det som att formen är på uppåtgående.

  • Måndag. Flög hem från arlanda så halva dagen blev lugn. Efter att ha landat hemma i lägenheten så stack jag ut och sprang en mil följt av lite lättare hemmastyrka. En relativt lugn dag efter ett tufft lopp och resa.
  • Tisdag. Endast ett pass den här dagen, körde stakning med Anton. Jag var ute i 3.20h och kom 47km.
  • Onsdag. Började dagen med ett rejält pass stakintervaller. Körde ett upplägg med en stege som jag verkligen kan rekommendera, 3-4-5-6-7-8-7-6-5-4-3-2min. Totalt en timme effektivt, det gillar jag. På eftermiddagen skejtade jag i 1.45h med Anton, vi båda var rätt trötta och sa inte mycket till varandra, väggade även rätt hårt med 5min kvar.
  • Torsdag. Långt stakpass stod på dagens plan. Körde återigen med Anton och vi var ute i 4h och kom 61km. Inga konstigheter med det passet, bara ett lugnt långpass. På kvällen drog jag till gymmet en sväng för att pumpa upp musklerna.

Skrevs den by andreasholmberg i Okategoriserade

Lägg till en kommentar