SM-guld i Skidorientering

Hej!

Vilken toppenhelg jag har haft! Började med att helvila i fredags så att jag var fullt utvilad. Sen gjorde jag succécomeback i skidorientering i lördags. SM i sprint arrangerades ute på Frösön så då var jag ju tvungen att vara med när det var på hemmaplan. Jag hade även sagt lite på skämt innan att jag ville vara med eftersom det är det enda SM-guldet jag saknar. Har sedan tidigare guld i medel, lång, jaktstart och stafett. Tack vare min obefintliga ranking så fick jag starta tidigt och således dra upp några genspår i den djupa lössnön. Inte optimalt men utöver det så gjorde jag ett helt perfekt lopp och jag blev väldigt vörvånad över vilket bra flyt jag kom in i på smalspåren. Hade kanske kunnat kapa max 10-15 sekunder på min tid så jag kände att det var riktigt bra efter loppet. När väl alla var i mål så visade det sig till och med att det räckte till seger med två sekunders marginal. Riktigt överraskad och glad över det resultatet!Igår söndag skippade jag skidorienteringen och istället drog jag ut på ett riktigt fint långpass. Strålande solsken och helt perfekta spår, enda minuset var att det var ruggigt kallt och extremt kärvt. Bestämde mig för att få ihop 60km så det var bara att staka på, stannade till slut klockan på 4.20h. Trots att det var så kallt och kärvt så kändes det ändå riktigt bra i kroppen och jag kom in i ett grymt bra flyt, kanske årets bästa långpass?! Skönt att kroppen börjar svara bra nu igen.

Skrevs den by andreasholmberg i Okategoriserade

Lägg till en kommentar