På plats i Tjeckien!

Då var jag på plats i Tjeckien för en ny tävlingshelg då det vankas Jizerska Padesatka på söndag. Har haft en bra vecka där det känns som att jag har kommit igång bra igen efter förkylningen! Har även hunnit med lite jobb och varit med Isabelle innan det var dags att packa väskan igen. Tänkte punkta upp det jag har tränat i veckan här nedanför.

  • Måndag. Stakning i tre timmar där jag hakade på Oskar på lite skoterspår i början. Körde två block med 5min 30″30″ på slutet.
  • Tisdag. Sprang intervaller på löpbandet på förmiddagen, 6x6min i kontrollerad fart. Kändes ovant för lungorna att ventilera i början men det blev bättre för varje intervall. På eftermiddagen skejtade jag i drygt två timmar med en lätt och fin känsla i kroppen.
  • Onsdag. Körde ett klassiskt pass med Konrad där jag var ute i totalt 2.40h. Ett fint pass helt enkelt.

Här har det svettats mycket det senaste året, mitt bästa tips på träningsredskap.

Skrevs den by andreasholmberg i Okategoriserade

Lägg till en kommentar