Lägerdagar

I torsdags drog jag ner till Torsby för att få några fina träningsdagar innan midsommarveckan. Hårda dagar har det varit och ännu hårdare blir det.

Fredagen inleddes med 3h klassiskt i tunneln. Fördelade passet så att jag körde 1h helkropp, 1h stakning och avslutningsvis 1h helkropp. Kul och annorlunda att vara på snö men jag blev faktiskt positivt överraskad hur naturligt och lätt det ändå kändes av att åka på snö. Man börjar väl få sån rutin och snövana från alla dessa år så det blir inte så konstigt. På eftermiddagen sprang vi en sväng kring Valberget följt av ett riktigt dödspass i gymmet där Bob bokstavligt talat slaktade mina magmuskler. Trodde jag hade en stark bål men det fick man ju äta upp.

Igår lördag så drog vi av ett riktigt mäktigt stakpass på 4:15h. Vi körde någon runda kring Östmark och Finnsjön på 75km där vi även la in några A2-drag längs med vägen. Totalt 1:07h A2 fördelat på tre tillfällen och med halvtimmen kvar så tryckte vi på med 10min 30″30″ i maxfart. Ett grymt bra och jobbigt stakpass. Efter lunch var man rätt seg men vi drog ändå ut och skejtade 25km för att fullända dagen med 10 mil och 5:45h träning. Helt klart årets tuffaste träningsdag.

Idag har vi bara kört ett långt crosspass, nämligen den så kallade Hovfjällsturen. Först stakning bort och uppför Hovfjällsbacken och sen löpning 26,5km hem. En trevlig tur på totalt 4:45h. Vilan under eftermiddagen var välbehövlig.Anton och Martin tassar på.

Skrevs den by andreasholmberg i Okategoriserade

Lägg till en kommentar