Hej och välkommen!

Hur påbörjar man sitt första blogginlägg har jag suttit och funderat på i säkert två veckor nu? Och det jag kommit fram till är att det förmodligen inte finns något rätt sätt att göra – utan det viktiga är att faktiskt få det gjort. Så nu sätter jag igång! Dagen innan julafton.

För är det något jag har lärt mig de senaste åren så är det att man inte ska vänta till måndag, till nästa månad eller till nästa år för att påbörja något – man ska göra det här och nu och man ska göra så gott man kan av det man har och vet. När man sen vet bättre kan man göra bättre.

Så vad är det för filur som svamlar om dessa klyschigheter tänker ni? 

Jo, mitt namn är Andreas Holmberg och jag jobbar sedan ett halvår tillbaka som föreläsare och coach för människor som känner sig fast i sin livssituation och vill ha hjälp att ta sig vidare. Att finna mening och lust i vardagen och att göra förändringar har blivit mitt expertområde.

Jag jobbade tidigare på Götaenergi som kommunikatör och jag fastnade ofta i härliga samtal med människorna jag mötte. Och det blev allt oftare att vi pratade om vardag och bekymmer än om kilowatt och energieffektivisering. Jag märkte efter hand att det sättet jag ville nå ut genom kommunikationskanalerna var snarare att hjälpa folk med tankefällor och egenpåhittade begränsningar än att informera om vilket elavtal som passar bäst under vinterhalvåret och varför det är mest kostnadseffektivt att välja ett obundet elavtal när man bor i lägenhet.

Det ena ledde till det andra och jag bollade detta med min chef som är helt fantastisk och som såg min glöd i frågan. Hon gav mig chansen att hålla workshops för två utav företagets teknikavdelningar och jag fick respons långt över förväntan. Det var som att kasta bensin på elden och mina idéer tog fart. Idag driver jag mitt eget företag och bokas som föreläsare runt om i både Sverige och världen och jösses vad stolt jag är! Och innerligt tacksam!

Här på bloggen kommer jag att dela med mig av vardagstips, av uppgifter och utmaningar och av mitt turnéschema ifall ni skulle gå på en föreläsning eller boka mig till ert företag.   

Att göra skillnad för andra människor är meningen i mitt liv!

Nu vill jag önska er en riktigt god jul J

En kommentar till “Hej och välkommen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *