Från feber till fullhand

Hade några tuffa dagar i början på veckan då jag åkte på feber, det i kombination med träningsvärk och en rejält mörbultad kropp efter Vasan gjorde att mitt allmäntillstånd inte direkt var på topp. Bättrade på mig under onsdagen och på kvällen vände det väldigt fort till att bli pigg och frisk. På torsdagen tog jag mig ut på en liten skejttur, otroligt skönt att få lufta kroppen igen trots en extremt sliten kropp. Har märkt att kroppen har varit i obalans då jag har svettats väldigt mycket stundtals utan att jag har vetat varför, tänker att frisk luft och motion är bästa botemedlet.

I fredags blev det en sväng på gymmet följt av en staktur med ett gäng impulser inlagt. Plockade även fram min ryggsäck som jag kommer att använda på alla pass nu fram till Birken för att vänja mig lite. Den enda veckan på året som jag använder denna ryggsäck.

Igår lördag så körde jag det första riktigt tuffa passet och oj vad skönt det kändes efteråt. Det var längesen jag kände en sån frihet i kroppen efteråt, som att man drev ut all skit ur kroppen. Upplägget var 5x6min skejt där jag försökte åka fortare för varje intervall, mycket flås och trötta muskler.

Idag har jag kört två lugna pass. Först ett långt pass stakning på lite drygt 3h och sen på eftermiddagen blev det 2h skejt med Isabelle. En riktigt bra mängddag som fick avsluta veckan, kroppen är på banan igen så nu väntar en formtoppningsvecka inför Birken och SM-veckan efter det. Extremt taggad för att avsluta den här säsongen bra nu, det är trots allt fem veckor kvar till avslutningen den 14e April uppe i Ylläs-Levi.

Skrevs den by andreasholmberg i Okategoriserade

Lägg till en kommentar